Грабни своята почивка в чужбина само сега на ниска цена!

Искаш ли да разнообразиш сивото си ежедневие с прекрасни и незабравими моменти с най-близките ти хора?

Грабни оферта за почивка в чужбина на ниска цена от Samosega.com. Наближават много почивни дни – Великден, 1 май, Гергьовден. Можете да се възползвате максимално от тях като посетите дестинация, за която винаги сте мечтали. Барселона, Милано, Неапол – кой не обича Испания и Италия. Това са страни, които могат да предложат от всичко по много – впечатляваща архитектура, мащабни сгради, храмове, дворци и катедрали, незабравимо крайбрежие, природа и скални форми и релефи, засищаща сетивата кухня – паеля, сангрия, хамон, прошуто, пица, паста, просеко, джелато и тирамису. Вече ви спечелих, нали? Може да откриете много евтини оферти за почивка в чужбина и по-конкретно Италия или Испания от Samosega.

Грабни своята почивка в чужбина само сега на ниска цена!

Самолетна екскурзия до Барселона от 760 лева. Ако мечтаете да видите величественият град – Барселона, вземете ваучер за тази невероятна екскурзия и стягайте куфарите. Подгответе се за много слънце, палми, фламенко и снимки. Този град е творческото вдъхновение на един от най-големите архитекти на 20-ти век Антонио Гауди. Неговите творения са пръснати навсякъде из града и очароват всеки посетител, а най-грандиозното изображение на Гауди, за което няма човек, който да не е чувал, е базиликата Саграда Фамилия. Трябва да я видиш!

Друг вариант за почивка в чужбина са всички малки и големи италиански градове. Петдневна екскурзия до „токчето на ботуша“ или района Пулия в Италия за 750 лева. Посети градовете Бари, Алберобелло, Неапол, мъртвия Помпей и се наслади на Амалфийското крайбрежие с разходка с кораб. Почивка сред смайващите пейзажи на Южна Италия – 7 нощувки за 999 лева. Повярвайте ми тази дестинация наистина си заслужава. Районът Кампания, който се намира в южната част на Италия, е едно от най-красивите места, на които някога съм била.

Разгледайте всички оферти само с един клик на Samosega.com и грабнете ваучера за почивка в чужбина за предстоящите месеци от 2019 и 2020 година, който ще ви накара още сега да стегнете багажа си!

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.