Изберете най-добрите конферентни зали в София за вашите бизнес мероприятия

Когато ни предстои бизнес мероприятие е добре като специалисти да обмислим най-важните детайли относно провеждането му.

Като започнем от това къде ще се проведе и стигнем до материалите, които ще раздадем, всичко трябва да бъде изпипано до последно.

Ако сте човекът, който отговаря за тези неща, то трябва да помислите като за начало къде ще бъде най-доброто местоположение за провеждането на срещата ви. Трябва да съобразите и какъв капацитет ви е нужен, за да съберете броя на участниците в мероприятието. Конферентните зали са най-често избираните за подобен тип събития, защото са технически обезпечени, удобни са, освен това най-често са в хотели, където има възможност да организирате обяда и кафе паузите.

конферентни зали

В гр. София, имате голям избор за конферентни зали. Например, хотел Оливс Сити, предлага 5 конферентни зали с капацитет до 80 души, напълно оборудвани със съвременна техника и всички необходими материали за осъществяване на бизнес мероприятието. Всички конферентни зали са с дневна светлина, климатизирани и отоплени и имат достъп до неограничен безжичен Интернет. Хотелът е идеалният избор за провеждането на вашата бизнес конференция. Той се намира в подножието на Витоша, между двата основни бизнес комплекса – Бизнес Парк София и Световния търговски център Интерпред . Близостта му до Летище София и централната част на града, го правят подходящ, както за посрещането на бизнес и ВИП гости, за успешното провеждане на работни срещи и мероприятия, така също и за пълноценна почивка по всяко време.

Посетете техния уебсайт OlivesHotel и разгледайте подробно какво предлагат. Без съмнение ще получите коректно и висококачествено обслужване, което ще направи впечатление.

Добрата организация, подходящата обстановка и правилното протичане на вашата бизнес среща, могат само и единствено да говорят за професионализма ви. Изберете конферентните зали в хотел Оливс в гр.София за вашите работни мероприятия, за да очаровате своите партньори и бъдещи клиенти. Свържете се с хотела на тел.: 02 963 31 30, както и 0885 755 455 или имейл reservation@OlivesHotel.com.

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.