Къде можем да намерим сок от арония на ниска цена?

Аронията е растение, което е било много широко разпространено в земите на Северна Америка преди стотици години.

Местното население, което е било изцяло от индианци, е използвало растението предимно заради лечебните му свойства. С времето употребата му залязва, но в последно време се забелязва отново особен интерес. Нашият век безспорно е времето на супер храните. Всяка година излиза на преден план различен растителен продукт, който става модерен и се налага на пазара заради своите невероятно полезни качества, които влияят върху различни части и органи на човешкото тяло.

Продукти като сок от арония може да закупите онлайн от магазина на ферма Шайен на изключително изгодни цени. Не пропускайте да го посетите – ще останете приятно изненадани от офертите в каталога на виртуалното пространство.

Тъй като аронията не се среща толкова много в земите на България и вирее малко по-трудно в нашия климат, производителите покачват цените, защото е супер плод. Големият въпрос е скъпи ли са продуктите от арония?

Сок от арония от ферма Шайен

Отговорът е много кратък – не! В сайта на ферма Шайен – Ferma-shayen.com 2 литра сок от арония във вакумирана, а не бутилирана опаковка, се предлага на цена от 15 лева. Това означава, че литърът е 7,50 лева. Опаковката е много важна, защото е вакумирана, което ви осигурява до 5 месеца безпроблемна консумация, ако се съхранява в хладилник или студено помещение.

Защо да се спрем на Ferma-shayen.com? Защото всички продукти се доставят директно от производителя и са с високо качество, неописуема свежест и безупречен вкус. Този сок от арония, който може да намерите в графата „Сокове“ от каталога, е приготвен изцяло от 100% пресовани плодове без никакви добавки като изкуствени подсладители и вода, за да се запазят максимално всички полезни свойства, които съдържа аронията. Поръчайте го онлайн или с обаждане на телефонен номер 0894663102.

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.