Всичко за начинаещи рибари на едно място от магазин за риболов

Ако разбирате, че някой е проявил завидни качества в улова на риба, когато чуете „Блесна в риболова“, не се отчайвайте. Всичко се научава, включително и тънкостите на риболова.

И като стана въпрос за блесна, това е аксесоар, който се предпочита за улов на хищни риби, защото създава механични движения по водната повърхност и най-общо се дели на клатещ и въртящ по начина си на действие. За разлика от воблерите и изкуствените примамки се изработва от метал. А за да си го намерите на изключително ниска цена, посетете магазина за риболов fishingtime.bg. Там можете да откриете всичко необходимо независимо дали сте рибар със стаж зад гърба си, или начинаещ.

Тайната на успешния риболов се крие в това да съобразите техниката си на ловене с вида риба, която ще ловите. Например техниката за ловене на щука и тази за ловене на шаран се различават сериозно, а оттам и необходимите аксесоари.

Един от най-предпочитаните риби за риболов е щуката.За улова й се избира блесна или по-голяма плувка. Имайте предвид, че е важно теглото на плувката да е над 6 гр. заради използваната стръв, която също трябва да е със значителни размери. На запад за стръв при ловенето на щука се използват херинга, скумрия или по-малки щуки.
Всичко необходимо на едно място за начинаещи рибари ще намерите на сайта на e-fishing.

Дори е забавно да посетите такъв магазин за риболов, защото цените са повече от достъпни и ще откриете много нови и интересни аксесоари. В риболова вече почти не са останали неприлагани техники, а в добре организираните магазини за риболов много лесно можете да се ориентирате и да поръчате необходимите аксесоари.

Всичко за начинаещи рибари на едно място от магазин за риболов

Важното обаче е да се ориентирате и къде да се разположите преди да хвърлите въдицата. Това начинание определено е далеч по-сложно от ориентацията в магазин за риболовни принадлежности, но има едно правило, по което не е зле да се ръководите и то е-да избирате по-малко предпочитани места за риболов около водоема, особено ако ще ловите шаран. Тези хитреци са се научили да избягват шума и суматохата и предпочитат по-скритите, обрасли с растителност места, където да се крият.

Много добре е да намерите място с контрастни условия като например слънцето да свети срещу вас, така че сянката ви да не пада върху водната повърхност. За ваш комфорт можете да се снабдите и с поляризирани очила, за да се предпазите от слънцето. Сменяйте местата, където заставате, защото промените могат да ни научат на много за изкуството на риболова. И накрая- снабдете се с качествени такъми от добър магазин за риболов и успехът няма да закъснее!

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.