Любими месни рецепти от месарница в София

Любими месни рецепти от месарница в София

Не можете да намерите по-вкусни и качествени месни рецепти от мястото, където се продава месо – магазините за месо. Сами разбирате, че тези хора са експерти както във вкусовите качества на месото, така и в най-добрия начин на приготвянето му. И ако това, за което си мечтаете тази седмица, е нещо, приготвено на барбекю, нека видим рецептите, които една месарница в София ни предоставя като възможно най-вкусните предложения за похапване с любими хора и приятели.

Уникални и практични предложения за барбекю от месарница в София

  • Пикантен свински стек – това са крехки свински пържоли, които след изпичане се потапят в марината от горчица, чили, кетчуп, който можете да приготвите у дома, сос Уорчестър, кафява захар и пушен пипер
  • Свинско шишче – това ястие се състои от нанизани на шишчета късчета сланина и месо от плешка, резенчета лимон и червен лук
  • Свинско медено шишче – това е шишче, на което са нанизани късчета свинско месо, потопени в мед и поръсени с мащерка
  • Начини на приготвяне на свински врат – можете да се насладите на вкуса на вратната пържола с най-различни съчетания: първото е вратна свинска пържола с марината от домашна горчица, мед и билки; второто предложение е вратна пържола с мед и пресен розмарин и мащерка; третото предложение за свински врат е пържолите да бъдат потопени в специална свежа марината, която се състои от бяло вино, скилидки чесън и пресни билки; четвъртото предложение представлява още по-екзотична марината, която се състои от сос Уорчестър, джинджифил, канела и пипер. В края се поръсват със сусам и се пекат на грил или фурна.
  • Свинско контрафиле – това уникално ястие се приготвя със сушени домати, микс от различни сирена, като чедър и моцарела, и заедно с кашкавал се пълнят в свински карета джобчета.
  • Свински ребра на скара –  приготвят се си се потапят в марината от соев сос, мед и горчица.
  • Свински шишчета Сувлаки – това са крехки късчета свинско, които се нанизват на шишче, редувани с пресни червени и зелени чушки и лук, поръсени с ароматни билки.

Заслужава си да се възползвате от уникалните рецепти, предоставени от месарниците и специализираните месни магазини. Ако още не сте си купили качествено месо за вечеря, непременно посетете най-близката до вас месарница в София.

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.