Какво представляват мобилните климатици?

Ако имате желание да се сдобиете със средство за отопление през зимните месеци и за охлаждане по време на летните горещини, то несъмнено бихте потърсили едно решение.

Видове климатици има много и колкото повече търсене се наблюдава, толкова повече нови предложения постъпват на пазара, кои от кои по интересни и високо технологични, Какво представляват например мобилните климатици и https://fluid62.com? Това са системи, съвместяващи всички елементи на климатичната инсталация, като компресор, топлообменици, както и електроника и всичко останало. Когато климатикът засмуква въздух от околното пространство, част от него минава през топлообменика, който изпълнява ролята на изпарител, като отнема топлина от въздуха и подава в съответното помещение. Останалата част минава през другия топлообменик, който изпълнява ролята на кондензатор. От своя страна кондензаторът отдава топлината към въздуха.
Какво представляват мобилните климатици?
В повечето случаи мобилните климатици, когато работят в режим на охлаждане са като обикновените климатизатори, а когато са в режим на отопление, се използва електрически нагревател, което ги прави равносилни на вентилаторна печка. Предимството е, както подсказва и наименованието им, в тяхната мобилност. В страниците на fluid62.com можете да изберете различни варианти, като марки и модели климатици. Не всеки вид климатик е добър за всякакви условия, както можете да се досетите. В повечето случаи, климатиците работят в температурен диапазон между -15° до +24°, което означава, че когато температурите навън спаднат под това ниво, климатикът преминава в режим на размразяване или в т.нар. defrost. С други думи той престава да работи за целите, за които сте го придобили, като времето, което се изисква за да се размрази, зависи от марката, модела или разбира се мощността.

Дали ще изберете модерните инверторни климатици или варианта с мобилните климатици, зависи от вас, но не не бива да забравяте, че в режим на размразяване климатиците преминават не само при сурови условия, но и при много висока влажност. За това е добре да имате предвид районът, в който живеете, за да знаете към какви варианти е най-добре да се ориентирате, за да имате оптимален ефект. Вижте повече в страниците на сайта и изберете, като е препоръчително да се консултирате със специалист. Огледите и консултациите са безплатни, така, че няма какво повече да отлагате. Убедете се сами.

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.