Не карай пил! Поръчай дрегер за алкохол онлайн

Бъди съвестен гражданин и в случаите, когато се случва да си с колата, но преди това си консумирал спиртни напитки, не карай пил!

Тествай себе си с дрегер за алкохол! По-добре да оставиш колата си и да я вземеш на следващия ден, отколкото да съжаляваш за този избор до края на живота си. Поръчай дрегер за алкохол от търговския представител в РБългария на най-добрите световни брандове за такива устройства – ЕЛКОМЕД ЕООД.

Не карай пил! Поръчай дрегер за алкохол онлайн

В онлайн магазина на фирмата Аlcoholtester.bg може да намерите различни видове електронни апарати за проверка на алкохолното съдържание в кръвта, които имат различни параметри и предназначение. Сайтът е устроен много добре, подреден, структуриран и всеки може да се ориентира бързо и лесно в търсенето си. Има мобилна версия, с адаптивен дизайн, което също е предимство, защото може да разглеждате каталога, както от вашия настолен компютър в офиса, така и докато сте в движение от мобилното си устройство.

Поръчвайки дрегер за алкохол от AlcoholTester.bg , вие не получавате само устройството, ами и завършен комплект от всичко необходимо за работа, без да е необходимо да докупувате. Комплектите (в зависимост от модела апарат) включват допълнителни екстри като мундщуци, допълнителни алкални батерии, калъф за съхранение, инструкции за експлоатация на български и английски език.

Куриерските услуги на напълно безплатни за всеки клиент, те се поемат от фирмата. Без значение каква е стойността на избрания от вас дрегер за алкохол и къде е адреса за доставка. Получавате пратката си в максимално кратки срокове, защото повечето електронни апарати са в наличност в магазина на ЕЛКОМЕД ЕООД, който е в град София.

Поръчайте дрегер за алкохол онлайн от електронния магазин или с обаждане по телефона към 0888-513916. Ако искате да видите устройствата лично, посетете магазина на фирмата, който се намира на адрес, посочен на Аlcoholtester.bg.
Не карай пил! Поръчай дрегер за алкохол онлайн.

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.