Същност на паник атаката и как да се справим с нея?

От известно време, в България са доста нашумели пристъпите на паник атаки при хората.

Това е обяснимо с голямото количество стрес, който изпитваме всеки ден, както и напрежението в забързаното ни ежедневие.

Пристъпите на паник атаки са често срещани при младите момичета на възраст 20-30 години. Разбира се, случва се и при останалата част от хората, като тези състояния са истински ужас за тези, които ги изпитват, както и техните близки.

Какво същност представляват и как да ги избегнем?

паник атака

При всеки индивид състоянията могат да бъдат различни, но най-често се характеризират с внезапен световъртеж, учестено сърцебиене, необясним и дълбок страх, че ще се случи нещо ужасяващо. Всичко това е съпроводено и от неприятни усещания – студена пот, силно сърцебиене, недостиг на въздух, треперене на всички крайници, болка в гърдите и трудно дишане. Симптомите могат да бъдат най-разнообразни, като това са само най-честите. При повечето хора, продължителността на една паник атака следва да бъде около от 5 до 20 минути, но понякога продължават и повече.

Като цяло, паник атаките не причиняват трайна вреда, но техните симптоми са много неприятни. За щастие, отшумяват бързо, но основното притеснение на хората, страдащи от това е, че би могло да се повтори. Например, ако на някого му се е случила паник атака докато вечеря в ресторант с гледка от високо например, при всяко следващо ходене там, то със сигурност ще се появят последващи проблеми, поради факта, че самия човек изпитва стрес и напрежение.

Има и по-тежки случаи, в които човек иска да бъде изолиран и затворен, далеч от външни хора, тогава нещата стават още по-сериозни и е възможно да се формира агорафобия – взаимодействието с обществото да предизвиква пристъп на страх.

На пазара вече има средство, което се бори с тях, а именно хранителната добавка Panic Stop. Тя влияе изключително благоприятно на нервната система и бързо преодолява стреса. Можете да се информирате още повече като посетите NutriVision.bg, откъдето можете да поръчате средството, което се бори с паник атаките. Можете да се свържете с екипа директно чрез сайта им или като позвъните на тел.: 0 888 047 760. Сложете край на неприятната депресия!

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.