Поръчка на лубриканти от онлайн магазин

Вие сте любители на върховните усещания по време на сексуалния акт? И обичате да използвате лубрикант?

Замисляли ли сте се някога, дали лубрикантите крият някакви рискове за вас? Много е важно, те да бъдат подбирани изключително внимателно, както и да се следи техния състав. Добре е да се информирате какво трябва да внимавате при избора на лубрикант.

Поръчка на лубриканти от онлайн магазин

Някои двойки не одобряват използването на лубриканти от tophomebrands.com поради състава им. Други пък, използват всеки път, за постигане на по-голямо удоволствие. Трети, го правят само понякога и при нужда. Но във всички случаи е добре да бъдете максимално запознати за това, с какво си взаимодейства вашия организъм и доколко това е безвредно за вас и партньора ви.

За съжаление, е възможно някои лубриканти да нарушават баланса на вагиналната флора. Такъв вид промени, независимо от какво са дошли, могат да причинят инфекция. Ето защо е от изключителна важност да следите за съставките на лубриканта.

В повечето лубриканти се съдържа пропилен гликол, съставка, която се използва в антифриз и спирачни течности за коли, както и полиетилен гликол, който пък е съставна част на препаратите за печки. Проблемът с тези съставки е сериозен и те могат да ви причинят увреждане на гениталната тъкан.

Затова е важно да подбирате добре лубрикантите, които използвате. Избягвайте в състава им съдържанието и на глицерин, който се добавя към лубрикантите на водна основа, за да ги направи по-хлъзгави. Той обаче сам по себе си е подобен на захарта (глюкозата), която създава благоприятна почва за развитие на гъбични инфекции.

В онлайн магазинът на TopHomeBrands.com, обаче можете да откриете BIO лубриканти на марката Ritex, направени изцяло на водна основа с висококачествени билкови и натурални съставки. Поръчка на лубриканти от онлайн магазин. Това е нещото, което ще ви спести време, както и срамът, когато отидете в магазина и пред опашката от хора, кажете какво търсите. Затова, посетете онлайн магазинът на TopHomeBrands.com и поръчайте, а те ще ви го доставят до вкъщи. Не се колебайте, а ако имате някакви въпроси ги задайте на тел.: 0882619276

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.