Нужно ли е да използваме специални почистващи препарати за камината?

Едно от най-приятните удоволствия през зимата е да се наслаждаваме на горящата камина вкъщи и на топлината, излизаща от нея.

Гледайки пламъците през стъклото на камината, се успокояваме и релаксираме. Но не и когато забележим, че то е опушено и разберем, че имаме нужда от почистващи препарати за справяне с това. Нужно ли е да използваме специални почистващи препарати от tophomebrands.com за камината? Един от най-срещаните проблеми с камините е именно непрекъснатото замърсяване на стъклото. Съществуват доста бабини методи за почистване с оцет, сода и пепел от дърва, но това не винаги води до успех. Би могло да смекчи опушването, но не и да го почисти до съвършенство. Затова е нужно да потърсим правилният почистващ препарат.

Нужно ли е да използваме специални почистващи препарати за камината?

Една от причините за опушването е по-влажните дърва, затова преди всичко се уверете дали те са достатъчно сухи. А комбинацията на лирата и дървата, води до още повече почерняване на стъклото ви. Ето защо на вас ви е нужен качествен почистващ препарат, който да се пребори с опушването и да изчисти стъклото до блясък. Важно е да съдържа високо ниво на pH стойност и внимателно подбрани органични разтворители.

На пазара има няколко вида почистващи препарати, но повечето са на доста високи цени. Не е нужно да харчим много за обикновеното почистване от опушване. Ето защо избираме почистващия препарат на Dix professional, който ще ви помогне освен за камината, но и за вашият грил и фурна. Препаратът е с висока pH стойност и заради това лесно се справя с най-тежките загарания и опушени повърхности. Препаратът ще ви бъде полесен през цялата година. През зимата – за камината, а през останалите сезони – за барбекюто. И най-важното, цената му е повече от достъпна, както и сдобиването с него. Можете да го поръчате до дома си на територията на цялата страна без никакъв проблем. Посетете онлайн магазинът на TopHomeBrands.com и се уверете сами! Те ви очакват и на тел.: 0882619276

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.