Смяната на дисплея на телефона може ли да ни предпази от номофобия?

Наскоро много нашумялата зависимост от мобилни телефони, вече се сдоби и с име – номофобия.

Определят я като пристрастяване към мобилното устройство и причиняване на значителен дискомфорт при липса на досег с телефон. В този текст ще стане въпрос за смяна на дисплей от gsmsos.eu като един от начините да оптимизирате представянето на телефона. А що се отнася до номофобията, спорно е още дали съществува и кога нормалната необходимост от телефон се превръща в пречка. Всички, така или иначе сме пристрастени към определени неща, но трябва да ги контролираме в определени граници, за да се чувстваме добре.
Съвременните телефони са едни от най-чувствителните устройства, които носим ежедневно със себе си. Вероятно не си даваме сметка, но можем да повредим сериозно телефона, ако се отнасяме небрежно към дисплея му. И най-неприятното е, че колкото по-скъп е телефона, толкова повече разчита на дисплея си като основна работна среда.

Смяната на дисплея на телефона може ли да ни предпази от номофобия?

На първо място, можем да се погрижим за устройството като поставим протектор. Предназначението на тези покрития е да не допускат надраскване, оцветяване, замърсяване и др. възможни повреди на дисплея. Подобна функция имат и калъфите за телефон, но протекторите са значително по-надеждни, защото прилепват за устройството като „втора кожа“.
Може да не изпуснете или надраскате значително дисплея по време на ползване на телефона, но и при това положение се налага да смените в даден момент дисплея си, защото с течение на времето може да забави или дори блокира телефона.
В София можете да намерите много и различни места за ремонтни дейности по мобилни телефони, но повечето такива са със съмнително качество на резервните части и дори на самите сервизи. Когато търсите качество, трябва да се съобразите с няколко показателя и да направите мотивиран избор. Добре представените сервизи като GSM SoS предлагат широк диапазон от резервни части с гаранция за оригиналност и преференциални цени за комплексни услуги, които стигат до 20%. Наред с онлайн магазина можете да ги посетите и във физическия сервизен център на комуникативно място в София и да се убедите сами в професионализма им.

Автор: prodatabg.com

Аз съм администраторът на prodatabg.com.